SONGS  OF  JACOB  ELK

All my Songs, Videos & Lyrics


LIVE Koncert & Musik Foredrag

"At leve med et krøllet sind" & "Beat Reality"

Jeg holder koncert & musik foredrag om at leve med det som jeg kalder "et krøllet sind". Foredragene tager udgangspunkt i min egen livshistorie med små fortællinger og historier kombineret med at jeg spiller mine sange.

" ... De fleste af mine sange er opbygget som historie-fortællinger om typer, roller, adfærd og følelser. Sange om de der indre "defekter" vi hver især muligvis går og roder med i sindet - og som til tider kan være svære at forstå eller håndtere. Og her kan lyrik og musik et eller andet særligt med at tale til sindet. Foredragene handler om min egen kamp med stress og alkoholisme. Om at kæmpe sig fri af en afhængighed. Om at turde søge hjælp. Og sidst men ikke mindst om at finde en ny sindsro,- samt finde mod og styrke til forandring ... "

 

Jacob Elk. Født i 1972. Gift, 3 børn. Tidligere direktør, iværksætter og investor indenfor IT & Reklame branchen. Bruger idag al sin tid på sangskrivning og foredrag.


Teaser: Koncert foredrag med Fjæstad & Elk

Reklame / Teaser - Om koncert foredrag

Sammenklip fra Koncert foredraget "BEAT REALITY"

Bjørn Fjæstad & Jacob Elk v. Jelling Musikfestival

2 forskellige formater:

Bjørn Fjæstad & Jacob Elk

Foredragene findes i 2 forskellige formater:

Et med brug af musikvideoer kombineret med fortællinger. Og et andet med LIVE optræden hvor sanger og skuespiller Bjørn Fjæstad synger sangene LIVE undervejs i foredraget.

Kontakt:

Kontakt Jacob Elk på tlf.: 20 29 75 06 eller på email: Songsofjacobelk@gmail.com for nærmere information eller booking af LIVE koncert eller musik foredrag.

Klip fra koncert foredrag


LINKS: (eller brug menuen øverst)