SONGS  OF  JACOB  ELK

All my Songs, Videos & Lyrics


LIVE Koncert & Musik Foredrag

"At leve med et krøllet sind" & "Beat Reality"

Jeg holder koncert & musik foredrag om at leve med det som jeg kalder "et krøllet sind". Foredragene tager udgangspunkt i min egen livshistorie. Om min vej ud af stress og alkoholisme - og hvordan musik og lyrik kan hjælpe i sådan en proces. Foredragene er opbygget som små fortællinger og historier kombineret med at jeg spiller mine sange.

" ... De fleste af mine sange er opbygget som historie-fortællinger om typer, roller, adfærd og følelser. Sange om de der indre "defekter", som vi hver især muligvis går og roder med i sindet - men som til tider kan være svære at forstå eller håndtere. For man kan jo ikke altid se dem ... eller se dem selv. Og her kan lyrik og musik et eller andet særligt med at tale til sindet. Foredragene handler om min egen kamp med stress og alkoholisme. Om at kæmpe sig fri af en afhængighed. Om at turde søge hjælp. Og sidst men ikke mindst om at finde en ny sindsro,- samt finde mod og styrke til forandring ... "

 

Jacob Elk. Født i 1972. Gift, 3 børn. Tidligere direktør, iværksætter og investor indenfor IT & Reklame branchen. Bruger idag al sin tid på sangskrivning og foredrag.

2 forskellige formater ! Kontakt Jacob for at booke eller høre nærmere.

Bjørn Fjæstad & Jacob Elk

Foredragene findes i 2 forskellige formater:

Et med brug af musikvideoer kombineret med fortællinger. Og et andet med LIVE optræden hvor sanger og skuespiller Bjørn Fjæstad synger sangene LIVE undervejs i foredraget.

Kontakt / Booking:

Kontakt Jacob Elk på tlf.: 20 29 75 06 eller på email: Songsofjacobelk@gmail.com for nærmere information eller booking af LIVE koncert eller musik foredrag.

Se teaser for koncert foredraget med Elk & Fjæstad:

Se klip fra koncertforedraget "At Leve Med Et Krøllet Sind":


Køb og se filmen: "Sange fra et krøllet sind" - et LIVE Koncertforedrag med Bjørn Fjæstad & Jacob Elk

Film: "Sange fra et krøllet sind" - LIVE optagelse & Koncertforedrag / Varighed: 90 min. / Artister: Bjørn Fjæstad & Jacob Elk / Pris 59 kr

Filmen med koncertforedraget blev optaget LIVE tilbage i 2019 ved Jelling Musikfestival & Kulturhus. Filmen varer 90 min. og du vælger selv om du vil streame eller downloade filmen på din computer i høj kvalitet. Prisen er kun 59 kroner - og du betaler med mobile pay eller dankort.

👍 Køb/se koncertforedraget på film


Musikvideo: "MAGI"

Skrevet og komponeret af Jacob Elk. Sunget af Bjørn Fjæstad. Produceret af Jens Hellemann.


LINKS: (eller brug menuen øverst)