SONGS  OF  JACOB  ELK

All my Songs, Videos & Lyrics


1 nyt album med 12 nye sange på dansk !

Køb/download alle sangene fra det nye album!

Du kan nu købe adgang og få/downloade alle 12 sange fra mit nye album!

Det er en måde hvorpå du samtidigt kan støtte vores forskellige musik og sange projekter økonomisk. På forhånd tusind tak ! :-)

Hør, køb/download hele det nye album, 12 nye sange og viser på dansk - klik her!

"Hvad Skete Der Lige Der?" (Lyrikvideo)

Sang fra det nye album "Sange fra et krøllet sind" - af Elk, Sunget af Fjæstad og produceret af Brdr. Hellemann.

Fjæstad synger "Et Øjeblik" i studiet

"MAGI" er udkommet som single ! Se musikvideo her:

Få / hør MAGI på din favorit musik service her:

"MAGI" er med på det nye album samt udgivet som single på alle de store musik services (Spotify, YouSee Play, Itunes, Apple Musik m.fl.). Klik her og få/hør sangen: https://orcd.co/magi

 

Ny single "ET ØJEBLIK" er udgivet - se musikvideo her:

"ET ØJEBLIK"... Historien bag sangen:

"ET ØJEBLIK"

Lyt/få sangen på Spotify, iTunes, YouSee Musik m.fl. - klik her og vælg afspiller: https://orcd.co/etoejeblik

Tekst & melodi: Jacob Elk / Vokal: Bjørn Fjæstad / Producer: Peter Hellemann / Trommer: Björn Jönsson).

Så er min nye single ”Et Øjeblik” udkommet. Den er med på mit kommende album med 12 nye danske sange. Sangen handler om at værdsætte samt prioritere livets og hverdagens mange små magiske øjeblikke: Den første gang dit barn cykler. Den lille samtale med din kæreste eller nærmeste om nattens pudsige og krøllede drømme. Varm kakao og snak med dit barn når skoledagen er slut. Et blik fra din ven eller kollega når I lykkes med en opgave. Eller roen når vi ind imellem bare går en tur i skoven - og stopper op – og kigger lidt op! Jeg kan have så travlt med alt muligt og mig selv (!?) - at alle de vigtige og små gode øjeblikke i mit liv risikerer at suse forbi mig i alt mylderet. For mig gælder det om at samle på de vigtige øjeblikke hver eneste dag før de forsvinder ... for de kommer jo aldrig tilbage. Og når jeg samler på øjeblikke dagligt - får jeg et liv med mere glæde og lidt mere sindsro. Jeg skrev de første par linjer af sangen for knap 7 år siden da jeg var patient på Behandlingscenter Tjele (ramt af stress, alkohol m.m.) - og hvor jeg i den grad drømte om at leve lidt bedre i et ”liv nummer 2” – men det er først indenfor de sidste par år at tekst og melodi blev helt klar. Tak til alle der har hjulpet med produktionen og udgivelsen – og alle de gode øjeblikke i mit liv nummer 2 😊

Lyt/få sangen på Spotify, iTunes, YouSee Musik m.fl. - klik her og vælg afspiller: https://orcd.co/etoejeblik


Hele holdet samlet ved indspilning af de nye sange i Mill Factory studiet i København. Fra venstre: Boe Larsen (ejer MILL Factory Studiet), Fredrik Damsgaard (bas), Peter Hellemann (klaver/producer), Jacob Elk (sangskriver), Björn Jönsson (trommer), Bjørn Fjæstad (vokal) & Jens Hellemann (guitar/producer)

Året hvor jeg springer ud på dansk...

I løbet af efteråret og frem til jul, er jeg ved at få indspillet en række danske sange som jeg har skrevet og komponeret. Her nedenfor kan du komme lidt med ind "behind the scenes" og se / lytte på en række videoklips fra studiet samt demoer.

Det er Brdr. Jens og Peter Hellemann der producerer sangene for mig - og det er sanger og skuespiller Bjørn Fjæstad som synger.

Albummet udgives på streaming services og jeg deler dem via min Facebook side samt YouTube Kanal. Jeg bruger sangene i mine foredrag. 

Det er samme hold af musikere som stod bag albummet "Fjæstad & Hellemann Bros. - Songs Of Jacob Elk" - som blev udgivet sidste år.

👍 Du kan høre albummet vi udgav sidste år med 11 sange om sind, adfærd og forandring her: https://lnk.to/JacobElk 

👍 Hør singlen "Et Øjeblik" fra det nye kommende album her: https://orcd.co/etoejeblikFra mit klaver hjemme i stuen - og til en færdig produceret sang...

Processen med at få lavet sangene er en snoet men spændende vej. Jeg starter med at sidde ved klaveret - og typisk kommer tanke, melodi og ide til tekst fra min hverdag. Når jeg synes jeg har en sang som jeg er glad for, indspiller og indsynger jeg en demo ved mit klaver.

Det er samme hold som jeg i vinters udgav et album sammen med - og som hedder "FJÆSTAD & HELLEMANN Bros. - SONGS OF JACOB ELK". Det indeholder 11 sange på engelsk.

Valg og fravalg !

Jeg skriver og komponerer sangene ved mit klaver hjemme i min stue. Jeg tænder for min mobiltelefon, og optager sangene som demoer ved klaveret.

Jeg sender så demoerne til producerne Jens og Peter Hellemann. De udvælger (og fravælger) så de sange som de mener kan et eller andet særligt.

Herefter vender Peter eller Jens tilbage med en "skitse" til et arrangement til sangen, og vi drøfter stilen og ideen. Når vi synes det er den rette vej, starter vi selve produktionen og indspilningen af sangen.

Nogle af sangene får indspillet et live grundbånd i MILL Factory studiet i Kbh. med trommeslager, basist, klaver og guitar - og andre af sangene produceres primært i Jens eget studie.

Og Bjørn Fjæstad kommer så ind og fortolker og indsynger teksten.

Så skal produktionen finjusteres, og sangen bliver gennemarbejdet og færdigggjort.

Det er samme hold som stod bag albummet "Fjæstad & Hellemann Bros. - Songs Of Jacob Elk" - som blev udgivet sidste år. Du kan høre albummet her: https://lnk.to/JacobElk

 


Mobilvideo klip fra arbejdet i studiet: "Hva´ skete der lige der?"

Klip fra studiet. Optaget med mobiltelefon - så lyden er ikke optimal. Skru evt. op for din lyd.

Mobilvideo klip fra arbejdet i studiet: "Et krøllet sind"

Klip fra studiet. Optaget med mobiltelefon - så lyden er ikke optimal. Skru evt. op for din lyd.


Fotos:

Fotos fra studiet

Fotos fra studiet

Fotos fra studiet

Fotos fra studiet

Fotos fra studiet

"UDSIGT" - Se musikvideo her:

Tekst & melodi: Jacob Elk / Vokal: Bjørn Fjæstad / Producer: Jens Hellemann

Hør/stream hele albummet som vi udgav sidste år ...

Det er samme hold som stod bag albummet "Fjæstad & Hellemann Bros. - Songs Of Jacob Elk" - som blev udgivet sidste år.

Du kan høre albummet her: https://lnk.to/JacobElk

Du kan købe albummet på CD her!


Links: (eller brug menuen øverst)

Om Jacob Elk

Sange & Musikvideoer

Shop / Køb CD-er

Foredrag

Presse & omtaler

Fotos

Playliste - ALLE sange på Spotify

Kontakt Jacob Elk - Email: SongsOfJacobElk@gmail.com - Tlf: 20297506