top of page

FOREDRAG

SANGE FRA ET KRØLLET SIND

Jeg holder koncert & musik foredrag om at leve med det som jeg kalder "et krøllet sind". Foredraget findes også på film (Se mere om filmen nederst på denne side).

 

Foredragene tager udgangspunkt i min egen livshistorie. Om min vej ud af stress og alkoholisme - og hvordan musik og lyrik kan hjælpe i sådan en proces. Foredragene er opbygget som små fortællinger og historier kombineret med at jeg spiller mine sange.

".. De fleste af mine sange er opbygget som historie-fortællinger om typer, roller, adfærd og følelser. Sange om de der indre "defekter", som vi hver især muligvis går og roder med i sindet - men som til tider kan være svære at forstå eller håndtere. For man kan jo ikke altid se dem ... eller se dem selv ? Og her kan lyrik og musik et eller andet særligt med at tale til sindet. Foredragene handler om min egen kamp med stress og alkoholisme. Om at kæmpe sig fri af en afhængighed. Om at turde søge professionel hjælp. Og sidst men ikke mindst om at finde en ny sindsro,- samt finde mod og styrke til forandring ... "

Foredraget findes i 2 forskellige formater. Et hvor Jacob Elk holder foredraget og sangene vises på storskærm med musikvideoer. Og et andet format hvor sanger og skuespiller Bjørn Fjæstad optræder LIVE undervejs med sangene under Jacobs foredrag. Foredraget findes også som koncertoptagelse på film. Se mere nedenfor om filmen.

Kontakt Jacob Elk for at høre nærmere og book foredrag, musikforedrag eller koncertforedrag på telefon 20297506 eller via kontaktsiden - klik her.

Bjørn Fjæstad og Jacob Elk Koncertforedrag

Bjørn Fjæstad & Jacob Elk

"SANGE FRA ET KRØLLET SIND" - LIVEOPTAGELSE / 90 MIN. / KONCERTFOREDRAG MED ELK & FJÆSTAD / STREAM ELLER DOWNLOAD FOR KUN 59 KR

Køb og se filmen: "Sange fra et krøllet sind" - et LIVE koncertforedrag med Bjørn Fjæstad & Jacob Elk (LIVE optagelse).


Filmen med koncertforedraget blev optaget LIVE tilbage ved Jelling Musikfestival & Kulturhus.

 

Filmen varer 90 min. - og du vælger selv om du vil streame eller downloade filmen på din computer eller mobil. Prisen er kun 59 kroner - og du betaler med mobile pay eller dankort. 

Film Foredrag Jacob Elk og Bjørn Fjæstad.jpg

JACOB ELK & BJØRN FJÆSTAD: "SANGE FRA ET KRØLLET SIND" - OM AT FÅ HJÆLP OG SLIPPE FRI AF ALKOHOLISME

MOBIL OPTAGELSE FRA ARBEJDET MED SANGENE I STUDIET

BEAT REALITY - ALBUM MED SANGE KOMPONERET OG SKREVET AF JACOB ELK / SUNGET AF BJØRN FJÆSTAD / PRODUCERET AF BRDR. HELLEMANN

BT: "... Elk formår at beskrive sine eksistentielle jordskælv præcist og lyrisk indenfor popsangens snævre rammer ..."

 

GAFFA: " ... som en potent cocktail af David Bowie, Tom Waits og Cat Stevens rammer albummet en særlig nerve, og enhver med hang til stærk sangskrivning og mageløs musiceren bør unde sig en stund eller to sammen med Fjæstad, Hellemann-brødrene og Jacob Elks sange ..."

CONNERY: " ... lad det være sagt med det samme; "Songs of Jacob Elk" er intet mindre en tour de force udi musikalske og lyriske genialiteter og jeg har svært ved at få hænderne ned pga netop dette. Musikalsk og lyrisk rammer vi niveauer, som mange kun drømmer om - ja superlativerne står jo nærmest i kø ..."

Jacob Elk
bottom of page